Aktiviteter

Der er mange muligheder for en aktiv hverdag

På bostedet Egesborg gør vi alt, hvad vi kan, for at etablere en platform, hvor de unge får inspiration til at skabe nye fortællinger om deres liv. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde en bred palet af faciliteter, som er opholdsstedets erfarne personale er med til at drive og udvikle.

På Egesborg har vi mange muligheder og aktiviteter. Blandt andet yoga, musik og studierum, krearum, mountainbikes som kan benyttes i den sydsjællandske natur, bordtennis, fodboldbane, Legeplads, shelter, bålsted og udekøkken. 

På Egesborg, som ligger nær Øster Egesborg mellem Mern og Ørslev i Vordingborg Kommune, prioriterer vi den lokale forankring højt. Vi motiverer alle beboere på opholdsstedet til at deltage i sport, fritidsarbejde og/eller fritidsaktiviteter uden for opholdsstedet i det omfang det er muligt for beboerne. Vi kører dem, bakker op og sørger selvfølgelig for, at udstyr er i orden, og kontingenter er betalt, så beboeren kan fokusere på aktiviteterne. 

Vi tilstræber, at alle opholdsstedets beboere har noget, de går til i fritiden, da det er vigtigt for børnene og de unges sociale udvikling. Samtidig appellerer vi til, at de opsøger og afsøger muligheden for relationer i eksempelvis sportsklubber og foreninger på Sydsjælland uden for opholdsstedets rammer. Ofte tager vi med nogle af de unge til Vordingborg og træner i det lokale fitnesscenter.